top of page

Dárkové poukazy na kurzy Wim Hof metody

Věnujte svým blízkým či přátelům něco praktického - něco, co jim doslova může změnit život - tak jako mě a desítkám tisíc dalších na celém světě.

Od účastníků svých kurzů (reference si můžete přečíst třeba na Firmy.cz nebo na Google firemním profilu) v závěru kurzu slyším často pozitivní ohlasy o tom, jak koupání v ledové kádi to bylo snazší, než čekali, že ocenili můj laskavý přístup a zároveň sdílejí skupinové nadšení, že si fantastiky odpočinuli, potkali fajn lidi a uvolnili se jako již dlouho. Nezřídka zazní, že překonali sami sebe a opravili si nějaké nepřesnosti či chyby při správné aplikaci metody.


Během pandemie to občas na internetu vypadalo, že kdo se “nenoří” v ledové vodě jako by nebyl. Na kurzy tak chodí jak lidé naprosto zimomřiví, kteří podobně jako já kdysi vyloženě mají obavu o své zdraví ve spojitosti s expozicí chladu, tak lidé, kteří se již nějak třeba začali otužovat či se roky otužují. Wim Hof metoda, ale není jen o práci s chladem byť i zde se lidé dopouštějí různých přešlapů, přehánějí to a nerespektují své tělo. Na workshopu se věnujeme i dalším dvěma pilířům metody na které je často zapomínáno.


Jednodenní kurz je tak vhodný jak pro úplné začátečníky tak pro otužilce, kteří možná již některé aspekty metody aplikují, ale nejsou si jisti, zda-li správně a rozhodně si chtějí rozšířit obzory a zažít vedené dýchání ve skupině což je významně jiné než doma na gauči...


Fenoménem dnešní doby je tlak na výkon, schopnost se adaptovat a s tím spojený stres. Pokud se stres stává chronickým je to základem zdravotních problémů. Ukážeme si praktické nástroje, jak se naučit se stresem pracovat lépe a budovat svoji fyzickou i mentální odolnost. Nezůstávám dogmaticky u Wim Hof metody, ale baví mě sdílet přesahy, které tam já osobně vnímám - směrem ke spánku, práci s dechem jako takovým a posilování osobní zodpovědnosti za své zdraví.


Co přesně je obsahem jednodenního kurzu? ZDE


Máme pro vás tři varianty, čím můžete blízké a přátele obdarovat


  1. ELEKTRONICKÝ VOUCHER - po objednání a uhrazení dorazí do vaší e-mailové schránky

  2. DÁRKOVÉ BALENÍ - obsahuje tištěný dárkový poukaz na křídovém papíře + dárkovou obálku

  3. DÁRKOVÉ BALENÍ EXTRA - obsahuje tištěný dárkový poukaz na křídovém papíře + obálku + knihu Cesta ledového muže (pro tu jsem měl čest napsat českou předmluvu - více informací v tomto BLOG článku a nebo v tomto YouTube videu).

Objednávku a více informací k dárkovým poukázkám je možné získat přes moje stránky TADY .


Pro specifické informací se můžete obracet na e-mailovou adresu podpora@whmchomat.cz.



bottom of page