top of page

Nový díl našeho podcastu O TOM - Společně ke změně aneb jak podpora lidí určuje naše úspěchy


Podcast k poslechu na České podscasty, na Spotify nebo na YouRadio talk.


Když přijde nový rok, s ním často i touha po změně. Novoroční předsevzetí jsou symbolická pro naši touhu po sebezdokonalení a přeměně snů v realitu. Ale jak často se stává, že plány zůstávají jen na papíře a neuskuteční se?


Klíčem k úspěchu je podle nejnovější epizody našeho podcastu spojení síly společenství a vhodně vytvořeného prostředí.


V této epizodě podcastu se věnujeme vlivu sociálního okruhu na naše osobní cíle a schopnost přeměnit naše předsevzetí ve skutečnost. Přinášíme vám příběhy a osobní zkušenosti, které ilustrují, jak obklopení se lidmi s podobnými cíli a hodnotami může podpořit naše úsilí o změnu životního stylu. 


MŮŽE TO BÝT CELÉ MNOHEM JEDNODUŠŠÍ


Diskutujeme o tom, jak je důležité si vytvořit takové prostředí, ve kterém budou naše nové návyky nejen přežívat, ale i prosperovat. Tato epizoda nabízí posluchačům cenné rady a tipy, jak se vydat na cestu za lepším spánkem, mindfulness, více časem stráveným v přírodě, změnou stravovacích návyků, ale jakýmkoliv dalším změnám.


V diskuzi s mou ženou Martinou rozvíjíme myšlenku, že společenství lidí, kteří sdílí naše zájmy a ambice, může být tou pravou oporou v dobách, kdy cesta za novými cíli je plná překážek a nejistot. Oba sdílíme své zkušenosti s transformací svého životního stylu a poukazujeme na to, jak důležitá je vzájemná podpora a porozumění.


Dále se zabýváme konkrétními způsoby, jak si můžeme takové společenství vytvořit, ať už v reálném životě nebo online. Zmíněna je i důležitost účasti na akcích, které nám umožňují setkávat se s lidmi s podobnými zájmy a hodnotami, jako jsou workshopy, retreaty a další skupinové aktivity, které nám pomáhají na naší cestě za osobním růstem.


Dozvíte se, jak je možné prostřednictvím těchto aktivit upevňovat nové návyky a vytvářet si prostředí, které je pro ně příznivé. Tato epizoda není jen o teorii; je plná praktických rad, inspirativních příběhů a motivace k tomu, abyste i vy mohli začít psát svůj příběh úspěchu a změny.


Podcast je určen pro každého, kdo chce žít život s jasnou vizí a je odhodlán udělat kroky potřebné k proměně svých předsevzetí v realitu. Poslechněte si náš podcast a nechte se inspirovat k tomu, abyste vytvořili prostředí, které vás bude podporovat v každém kroku vaší cesty k lepšímu já.


Podcast k poslechu na České podscasty, na Spotify nebo na YouRadio talk.

bottom of page