top of page

Téma Dana Tržila pro RedBull TV: Otužování

Společně s Danielem Gamrotem, výborným to lektorem osobní produktivity a osobního rozvoje jsem byl pozván na natáčení podcastu s neméně slavným umělcem svého řemesla - Danem Tržilem. Bavili jsem se o tom, jaké má Dan zkušenosti a jak jemu osobně pomáhají chladné sprchy nastartovat den a zvládat lépe stres. Zajímá tě, jak se z milovníka tepla a zimomřivce stane ledový muž nebo žena? ...tak koukni na tento podcast na odkazu zde, iTunes, či Spotify

Jestliže se naučíte ovládat svou mysl, získáte tak náskok před ostatními. Existují různé metody, jak toho dosáhnout. Nizozemec Wim Hof, přezdívaný Iceman, likviduje mnohé vědecké jistoty, protože dokáže myslí regulovat pochody ve svém těle. Jak vám může tato metoda pomoct v životě? A jak dlouho vydržela naše reportérka v ledově vodě?


Celé video je možné shlédnout na stránkách RedBull TV, téma Dana Tržila na následujícím odkazu.


Chtěl by jsi začít se vědomě otužovat - vytiskni si tento obraze, nalep na lednici a začni třeba hned dneska!


Pokud máš rád(a) digitální formu tak si stáhni WHM aplikaci na mobil zde a princip bude stejný, jen digitálně :)


Buď na sebe hlavně laskavý(á) a trpělivý




 

Pokud máš chuť se zúčastnit rovnou workshopu, kde se kompletně dozvíš o správné a bezpečné aplikaci Wim Hof metody a jak si doma můžeš podpořit silnou imunitu - neváhej se podívat na moje stránky na jednodenní či víkendové workshopy.


Chceš se více dozvědět o našem příběhu s Martinou?? Koukni na YouTube video.


Zajímá tě vedené dechové cvičení Wim Hof metody Jakubem - přihlas se na jeho YouTube kanál ZDE.



bottom of page